Terug naar de vorige pagina

Etherische oliën, wat kunnen ze voor je doen?

Workshop – maandag 3 Oktober van 20:00 tot 21:30 uur

Wat zijn etherische oliën en wat kunnen ze voor je doen? Deze avond ben je van harte welkom om te komen ervaren en te luisteren wat de talrijke mogelijkheden zijn.

Etherische oliën zijn pure plantaardige oliën die zeer behulpzaam kunnen zijn bij het bevorderen van onze gezondheid en vitaliteit voor iedereen van 0 tot 100. Ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Aromatisch, op de huid of inwendig. Door de geschiedenis heen zijn deze oliën in verschillende culturen  al veelvuldig toegepast. Op dit moment bevestigen wetenschappelijke studies steeds meer de voordelen voor onze gezondheid en vitaliteit.

Etherische oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel. De oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen. En veel van deze oliën kunnen worden ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen.

De oliën zijn zuiver en met zorg uit de plant gedestilleerd waardoor ze van uitstekende kwaliteit zijn.

Meer informatie kun je vinden op www.mydoterra.com

De avond heeft een inloop van 19.45-20.00 met koffie en thee. Om 20.00 starten we tot ongeveer 21.30.
Aan de avond zijn geen kosten en verplichtingen verbonden. Je kunt geheel vrijblijvend kennis maken met etherische oliën.

Wil je meedoen? Schrijf je in:

Geen velden gevonden.