Terug naar de vorige pagina

Met een brede blik

Met een brede blik – woensdag 9 juni van 20:00 tot 21:30 uur

Moeite met het houden van je focus en concentratie? De telefoon, e-mail, boodschappenlijstjes, planningen en dan moet je ook nog gewoon je werk doen.

Hoe kun je werken, leven met focus en toch ook het overzicht houden? Door met een brede blik kijken! Dat zorgt voor overzicht in het geheel. Je ziet beter de verbanden en grenzen tussen zaken.

Hiervoor moet je vaak even een stapje naar achteren nemen. Dat gaan we deze avond doen.

En we gaan letterlijk via onze ogen ervaren wat dat doet met onze blik op de wereld. Via een stapje naar achteren en een bredere kijk komen we deze avond tot rust. Na zo’n brede blik kun je weer beter focussen.

Waarom deze avond?

Herken veel of bijna alles van wat je hieronder leest? Kom dan naar deze avond. Dat doorbreekt de (vicieuze) cirkel en geeft je handvatten en inspiratie om vaker pauzes te nemen en het gas los te laten.

  • Ben je gespannen?
  • Voel je je gestrest?
  • Kun je de rust niet vinden?
  • Moet je als maar doorgaan van jezelf?
  • Heb je een druk leven met weinig pauzes?
  • Je voet blijft op het gaspedaal duwen en je alle parkeerplaatsen voorbij?
  • Je wilt wel een pauze inlassen maar je komt er maar niet toe?

Via rustige en aandachtige bewegingen en je ademhaling, breng je lichaam en brein tot rust. Met als doel om aan het einde van de avond weer bij jezelf te kunnen komen. Pauze en ontspanning zorgen ervoor dat ons lichaam en brein kunnen herstellen van onze acties.

Tijdens deze avond krijg je begeleiding, tips en inspiratie om te ontspannen en tot rust te komen. Kennis en ervaring vooraf zijn niet nodig.

Ontspanning kun je trainen. Het zorgt ervoor dat je beter aanvoelt wanneer je het gas moet loslaten en een pauze moet nemen. Daardoor stop je op tijd, zodat jouw lichaam en brein in staat zijn om in relatief korte tijd te herstellen.

Vul onderstaand mailformulier in om je aan te melden