Terug naar de vorige pagina

Workshop: Met 2 benen op de grond!

Workshop: Met 2 benen op de grond! – donderdag 12 mei van 20:00 tot 21:30 uur

Met 2 benen op de grond om te zorgen dat we de controle over ons leven houden en de stress er niet met ons vandoor gaat.

Door letterlijk goed onze voeten en benen te voelen en er stevig op te staan, zorgen we dat we rustig onze koers kunnen bepalen en ons niet laten opjagen. Je gevoel en verstand kunnen dan goed samenwerken.

Deze avond gaan we werken met onze voeten en benen om ze goed te leren voelen en de wisselwerking die ze hebben met het hoofd te ervaren. Door aandacht voor voeten en benen ga je merken dat je gemakkelijker stil kunt staan voor een pauze.

Waarom deze workshop?

Herken je veel of bijna alles van wat je hieronder leest? Kom dan naar deze workshop. Dat doorbreekt de (vicieuze) cirkel en geeft je handvatten en inspiratie om vaker pauzes te nemen en het gas los te laten.

  • Ben je gespannen?
  • Voel je je gestrest?
  • Kun je de rust niet vinden?
  • Moet je als maar doorgaan van jezelf?
  • Heb je een druk leven met weinig pauzes?
  • Je voet blijft op het gaspedaal duwen en je alle parkeerplaatsen voorbij?
  • Je wilt wel een pauze inlassen maar je komt er maar niet toe?

Via rustige en aandachtige bewegingen en je ademhaling, breng je lichaam en brein tot rust. Met als doel om aan het einde van de avond weer bij jezelf te kunnen komen. Pauze en ontspanning zorgen ervoor dat ons lichaam en brein kunnen herstellen van onze acties.

Tijdens deze avond krijg je begeleiding, tips en inspiratie om te ontspannen en tot rust te komen. Kennis en ervaring vooraf zijn niet nodig.

Ontspanning kun je trainen. Het zorgt ervoor dat je beter aanvoelt wanneer je het gas moet loslaten en een pauze moet nemen. Daardoor stop je op tijd, zodat jouw lichaam en brein in staat zijn om in relatief korte tijd te herstellen.

Vul onderstaand mailformulier in om je aan te melden